Uw memoires

NicoLetters: memoories

U bent zelf al begonnen met het op schrift zetten van uw herinneringen. U was al een eind gevorderd, maar om de een of andere reden bent u gestrand. U wilt dit project toch graag afronden.

Dit is het juiste moment en u bent daarvoor bij mij aan het goede adres. Ik help u de draad weer oppakken. Samen bekijken we wat u al heeft en hoe u het eindresultaat in gedachte heeft. Vervolgens maakt u de keuze of u zelf de draad weer oppakt, of u het aan mij overdraagt. In het laatste geval breng ik, waar nodig, structuur aan en redigeer ik uw teksten. Als uw verhaal nog niet compleet is, vullen we het samen aan. Uiteraard stem ik steeds met u af of ik nog op de goede weg bezig ben.

Het eindresultaat zijn uw memoires, gebundeld op een manier zoals u dat voor ogen had toen u begon met het verzamelen en op schrift zetten van uw herinneringen.

Tarief

De prijs voor deze dienst kan ik niet precies noemen. Dat hangt namelijk af van uw keuze (zelf doen of laten doen) en, als u ervoor kiest het te laten doen, hoe ver u al was en wat er nog gedaan moet worden. De uitvoering van het eindproduct speelt uiteraard ook een rol. Dit bekijken we in het eerste gesprek.

Voor dit eerste gesprek breng ik € 50,00 in rekening, welke u als korting op de factuur ontvangt als een opdracht volgt.

Was u ook zelf al aan het schrijven? Of kent u iemand die vastgelopen is met zijn of haar memoires? Neem contact met mij op. Ik hoor graag van u!