Tekstschrijver en redacteur

NicoLetters: tekstschrijver

Als tekstschrijver en redacteur schrijf, schrap en schuif ik met woorden … tot het goed aanvoelt. Voor mij, maar zeker ook voor u! Ik sta open voor veel soorten teksten. Denkt u bijvoorbeeld aan:

• het schrijven en redigeren van teksten voor folders, nieuwsbrieven, weblogs of websites
• het (her)schrijven van instructies en handleidingen
• het redigeren van uw nog te publiceren artikel, hoofdstuk of boek
• het vastleggen van uw verhaal, of dat van uw organisatie, in de vorm van een herinneringsboek  (inclusief interviews en vormgeving), voor een jubileum of een jubilaris. U kunt uw jubilaris ook een cadeaubon schenken. Neem contact op voor de mogelijkheden en de prijs.

Op mijn persoonlijke weblog probeer ik zó te schrijven dat ik u minstens één glimlach ontlok. Indien mogelijk en gewenst, verwerk ik die glimlach ook in uw zakelijke teksten.

Een coach wiens e-book ik redigeerde, vond:

“Nicolette heeft mijn e-book veel krachtiger gemaakt met haar talent voor redigeren. Ze is haarscherp om je tekst naar een hoger plan te tillen. Met veel liefde geeft ze feedback waar nodig is. Het was fijn om met haar samen te werken.”

Neem contact met mij op als ik iets voor u kan schrijven of redigeren!