Referenties

NicoLetters: referenties

Sandra Geelink – Samen naar resultaat

Nicolette was een van mijn mede-auteurs van het Kantelingsalfabet en is vooral ook je adres voor het maken van levensboeken en het schrijven, redigeren en vormgeven van al je teksten. Ze geeft zinnige en makkelijk toepasbare tips voor teksten, heb ik zelf mogen ervaren!

Wies Groeneveld – Tekstbureau Taalgras

Met veel aandacht, zorgvuldigheid en betrokkenheid heeft Nicolette voor mij enkele teksten geredigeerd. Hoewel ik die teksten zelf al meermalen onder het vergrootglas had gelegd, was Nicolette in staat om er nog mankementen uit te halen. Tevens voorzag ze mij van goede suggesties, stelde kritische vragen en daagde mij uit om voor mij vanzelfsprekende passages voor buitenstaanders extra te verduidelijken. Nicolette is een redacteur die ik iedereen kan aanbevelen!

Richard van der Lee – initiatiefnemer Het Kantelingsalfabet

Nicolette is een absolute aanrader als redacteur. Zij heeft topwerk geleverd bij de redactie van diverse hoofdstukken voor het boek Het Kantelingsalfabet (met een grote diversiteit aan auteurs en onderwerpen). Daarnaast is Nicolette een prettige en betrokken samenwerkingspartner, die zich goed inleeft en zeker niet schroomt om met goede aanvullingen en ideeën te komen (en waar nodig de bijbehorende ‘rode pen’ te hanteren).

Sandra DHondt – Rode Kruis, afdeling Utrecht

Nicolette is als vormgevingsvrijwilliger werkzaam bij het Rode Kruis Utrecht. Het is plezierig samenwerken met haar. Nicolette denkt mee, is punctueel en helpt het Rode Kruis Utrecht een stap vooruit met het vormgeven van mooi verzorgde uitgaven in de huisstijl.

Wilbert Boon – geniet van je pensioen

Nicolette maakt haar bedrijfsnaam helemaal waar. Van letters maakt ze prachtige zinnen. Maar dat niet alleen, ook een samenhangende tekst. Deze tekst zorgt inderdaad bij mij voor een glimlach. Nee, gewoon een lach. Deze teksten vervolgens spreken mijn klanten aan! Zij heeft mij heel erg geholpen met het redigeren van mijn teksten.

Dank je wel, Nicolette, ik kan je echt aan iedereen aanbevelen!

Willemijn Lau – Creeer je eigen werk

Ik heb Nicolette leren kennen als een enthousiaste duizendpoot. Projectondersteuner, vormgever en redacteur in één! Zij zorgt er op een praktische manier voor dat ideeën (van mij) handen en voeten krijgen, spoort mensen aan, leest de stukken kritisch door op taalfouten en geeft vorm aan het geheel, zodat op de afgesproken tijd een nieuw nummer van het digitale tijdschrift Expert (van de linkedingroep Creëerjeeigenwerk) kan verschijnen. Ik ben erg blij met onze samenwerking!

Astrid Peeters – Zijn wie je worden wilt

“Nicolette heeft mijn e-book veel krachtiger gemaakt met haar talent voor redigeren. Ze is haarscherp om je tekst naar een hoger plan te tillen. Met veel liefde geeft ze feedback waar nodig is. Het was fijn om met haar samen te werken.”

Rob Alberts – blogger

Nicolette helpt redactioneel en tekstueel met mijn blogschrijven. Haar kritische en constructieve ondersteuning heeft mijn blogposts verbeterd. In een korte tijd is het aantal lezers en positieve reacties verdubbeld.