Levensboek

NicoLetters: levensboek

Een levensboek is een boek over uw leven. Dat mag een verhaal zijn van vroeger tot nu, of een verhaal dat verschillende thema’s behandelt. Het zijn in ieder geval verhalen waarin ú de hoofdrol speelt.

Gesprekken

Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek, hebben we wekelijks of tweewekelijks een gesprek. Rekent u op 5 gesprekken van ongeveer 1,5 uur.
Het maken van uw levensboek zal van het eerste gesprek tot aan de overhandiging, ongeveer 3 à 4 maanden tijd in beslag nemen.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn uw ouderlijk gezin, uw eigen gezin, belangrijke personen om u heen en uw huidige situatie. Kortom: wetenswaardigheden, verhalen, en overpeinzingen van vroeger tot nu. U beslist zelf waar u over wilt praten. U bent immers de regisseur? Indien gewenst, spreek ik ook met uw naasten. 

Beeldmateriaal

Het is mooi als u uw verhaal kunt illustreren met beeldmateriaal. Dat mogen foto’s zijn, maar ook ansichtkaarten, geboortekaartjes, krantenartikelen of kindertekeningen. U bewaarde deze zaken immers niet voor niets? Wellicht hebt u ook films bewaard, maar die zijn wat lastig in het boek te verwerken.

U zoekt foto’s en ander illustratief materiaal uit om over te praten. Deze zaken overhandigt u mij zodat ik ze kan inscannen. Uiteraard krijgt u de originelen ongeschonden retour. Als scannen niet mogelijk is, maak ik er foto’s van.

Als er door omstandigheden geen materialen meer beschikbaar zijn, is dat geen probleem. Daar bedenken we wel wat op.

Het boek

NicoLetters: LevensboekAlle verhalen en afbeeldingen samen vormen uw levensboek. Ik geef het geheel op een mooie manier vorm. Een boek dat u van mij krijgt, bestaat uit ongeveer 60 pagina’s, wordt in kleur op fotopapier gedrukt en heeft een harde kaft die van een mooie foto is voorzien.

Tarief

De prijs van een levensboek is € 2.000,00. Dit bedrag is inclusief onze gesprekken en mijn uitwerking daarvan, het inscannen / fotograferen en bewerken van het beeldmateriaal dat u aanlevert, 1 exemplaar van het boek en btw.

In overleg is de uitvoering van uw levensboek aan te passen. Ik denk graag met u mee. Zo zijn bijvoorbeeld méér gesprekken en uitbreiding van pagina’s mogelijk. Houdt u in dit geval rekening met een aanpassing van de prijs van uw boek.

Wilt u ook een mooi boek over uw leven? Of kent u iemand die een levensboek verdient? Neem contact met mij op! Ik hoor graag van u!