Herinneringsboek

NicoLetters: Herinneringsboek

Een herinneringsboek is een levensboek in een ‘light-variant’. U kiest maximaal 10 foto’s uit met bij elke foto een verhaal. Het selecteren van deze 10 foto’s en herinneringen ophalen is ‘huiswerk’ dat u doet vóórdat wij ons eerste gesprek hebben.

De foto’s kunnen uw leven representeren, of afbeeldingen zijn van een bepaalde plaats (denk aan het ouderlijk huis waar u opgroeide) die indruk maakte, van een bepaalde periode die erg belangrijk voor u was of waarvan u heeft genoten, of van een bepaald persoon die u dierbaar is. Of over iets anders gaan. De keuze is geheel aan u.

In twee gesprekken van ongeveer 1,5 uur vertelt u mij de verhalen bij de foto’s. Ik verwoord dit op aansprekende wijze en maak er, samen met de foto’s, een mooi boek van. Uw herinneringsboek bestaat uit 24 pagina’s, heeft een zachte kaft en wordt gedrukt op fotopapier.

Tarief

De prijs van een herinneringsboek is € 750,00. Dit bedrag is inclusief onze gesprekken en mijn uitwerking daarvan, het inscannen / fotograferen en bewerken van het beeldmateriaal dat u aanlevert, 1 exemplaar van het boek en btw.

In overleg is de uitvoering van uw herinneringsboek aan te passen. Ik denk graag met u mee. Zo zijn bijvoorbeeld méér foto’s, méér gesprekken, uitbreiding van pagina’s of een andere uitvoering van het boek mogelijk. Houdt u in dit geval rekening met een aanpassing van de prijs van uw boek.

Wilt u ook een mooi herinneringsboek? Of kent u iemand die een herinneringsboek verdient? Neem contact met mij op. Ik hoor graag van u!