Fotoboek: 100 zwart-wit foto’s

NicoLetters: Fotoboek zwart-wit challengeOnlangs was het ‘hip’ om (bijvoorbeeld op Facebook) mee te doen aan een zwart/wit fotografie-challenge. In deze challenge werden mensen uitgedaagd om zeven dagen lang een zwart/wit foto uit hun dagelijks leven te plaatsen, zonder mensen, zonder tekst of uitleg. Het kon niet uitblijven dat ik ook werd uitgenodigd. Ik ging de uitdaging aan.

Foto’s maken zonder mensen er op is geen probleem. Het valt echter niet mee om geen uitleg bij de foto’s te geven. Eigenlijk moet een foto het verhaal zelf kunnen vertellen. Ik had er veel plezier in om (weer) regelmatig te fotograferen en ‘anders‘ om me heen te kijken, zij het dit keer zonder specifiek thema.

Fotoboek

Na de challenge van een week ging ik door. Ik verlengde mijn uitdaging van een week tot 100 dagen. Naast de digitale fotoserie is er nu ook een fotoboek beschikbaar. Het bevat alle 100 foto’s, met als extra bonus ook de verhalen achter sommige foto’s. Een boek om véél langer dan slechts 100 dagen van te genieten!

Het boek is uitgegeven in eigen beheer. Wil je dit mooie boek ook bestellen? Het kost slechts
€ 35,00, inclusief btw en verzendkosten.

NicoLetters: Fotoboek zwart-wit challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.