Cadeaubon

NicoLetters: cadeaubon

Een herinnerings- of een levensboek is geweldig om cadeau te geven. Of te krijgen.
U kent vast wel iemand die u zo’n mooi boek gunt. Of is er een jubileum in het vooruitzicht? Dat is bij uitstek een mooie gelegenheid om de jubilaris een herinneringsboek cadeau te doen.
Misschien ziet u iemand al jaren worstelen met zelfgeschreven teksten die maar geen boek willen worden? Ook dan kunt u mijn  hulp cadeau geven in de vorm van een cadeaubon.

U bepaalt zelf het bedrag van uw cadeau. Uw gift kan een een bijdrage aan, of zelfs een heel boek betreffen*. De keuze is aan u. De bon is na datum van uitgifte een heel jaar geldig .

Als u op een bepaalde datum een concreet boek in handen wilt hebben, hou dan rekening met de ‘doorlooptijd’ voor het vervaardigen ervan. Een levensboek neemt al snel enkele maanden in beslag, een herinneringsboek is sneller gereed.
Als het werk pas na het overhandigen van de cadeaubon begint, hebben we ruim tijd. Als u mij de gegevens van de ontvanger verstrekt, neem ik zo snel mogelijk na de datum van overhandiging contact op met de ontvanger van de bon om afspraken te maken.

NicoLetters: cadeaubon

Hebt u interesse om een levensverhaal cadeau te geven? Dan hoor ik graag van u!

* Indien het een bijdrage aan een boek is, bedenkt u dan alstublieft vooraf hoe het overige deel van het boek gefinancierd gaat worden. Een half boek is geen boek. Indien u dat wenst, wordt het bedrag niet op de cadeaubon vermeld.